Despre noi

Compania noastră a fost înființată în 2008, de către doi manageri financiari din companii multinaționale, cu scopul de a oferi clienților noștri servicii premium în domeniul contabil, consultanță fiscală și de afaceri, planificare fiscală, precum și alte servicii adiționale. Managerii companiei sunt membri ai Camerei Consultanților Fiscali din Romania (CCF), ai Asociației Internaționale a Consultanților Fiscali (AITC) precum și ai Asociației Europene a Consultanților Fiscali (CFE).

Suntem o companie de consultanță, independentă, și oferim o paletă largă de servicii de consultanță financiară, fiscală și de afaceri.

Începând cu anul 2008, am oferit cu succes serviciile noastre de consultanță, pentru clienți din domeniul producției industriale, al telecomunicațiilor, al serviciilor software și al aviației militare.

Domeniul principal de activitate este reprezentarea fiscală și rambursarea de TVA pentru clienți.

Serviciile noastre sunt independente de serviciile de audit, permițându-ne să ne axăm pe solicitările clienților, oferind servicii de cea mai bună calitate prin cele mai eficiente metode.

Serviciile noastre sunt orientate în special către companiile internaționale, care au nevoie de consultanți fiscali profesioniști, pentru activitatea viitoare sau deja existentă în Romania.