Despre noi

Societatea Bader Consulting a fost înființată în 2008 de către doi manageri financiari din companii multinaționale, cu scopul de a oferi clienților noștri servicii premium în domeniul contabil, consultanță fiscală și de afaceri, planificare fiscală, precum și alte servicii adiționale. Managerii companiei sunt membri ai Camerei Consultanților Fiscali din Romania (CCF), ai Asociației Internaționale a Consultanților Fiscali (AITC) precum si ai Asociației Europene a Consultanților Fiscali (CFE).

Bader Consulting activează în domeniul consultanței fiscale si a consultanței pentru afaceri și management, fiind o societate independentă și care oferă o paletă largă de servicii de consultanță financiară, fiscală și de afaceri.

Începând cu anul 2008 oferim cu succes serviciile noastre de consultanță pentru diversi clienți din domeniul producției industriale, al telecomunicațiilor, al aviației și al serviciilor de software.

Domeniul principal de activitate este reprezentarea fiscală și asistarea clienților în vederea rambursării de TVA.

Serviciile noastre sunt independente de cele de audit, permițându-ne să răspundem punctual solicitărilor clienților și să oferim servicii de cea mai buna calitate prin cele mai eficiente metode.

Oferta de servicii este orientată în special către companiile internaționale, care au nevoie de consultanți fiscali profesioniști, pentru activitatea viitoare sau deja existentă în România.