Servicii de
consultanță fiscală

Bader Consulting oferă servicii de consultanță fiscală și consultanță generală de afaceri, răspunzând oricăror solicitări specifice ale clienților, în legătură cu diferite aspecte ale practicii fiscale și legale din România.

Servicii de
reprezentare fiscală

Bader Consulting oferă o gamă completă de servicii de reprezentare fiscală, îndeplinind rolul de reprezentant fiscal în România sau de împuternicit al clienților noștri, pentru toate obligațiile legale ale acestora în materie de TVA.

Alte servicii de
consultanță

Bader Consulting oferă servicii de consultanță generală de afaceri, răspunzând oricăror solicitări specifice ale clienților, în legătură cu diferite aspecte ale practicii fiscale și legale din România.

Despre Bader Consulting

Societatea Bader Consulting a fost înființată în 2008 de către doi manageri financiari din companii multinaționale, cu scopul de a oferi clienților noștri servicii premium în domeniul contabil, consultanță fiscală și de afaceri, planificare fiscală, precum și alte servicii adiționale.

Managerii companiei sunt membri ai Camerei Consultanților Fiscali din Romania (CCF), ai Asociației Internaționale a Consultanților Fiscali (AITC) precum si ai Asociației Europene a Consultanților Fiscali (CFE).